Ett par dagar i Stockholm gör susen

by Malte Jansson on 15 april 2010

Jag har varit uppe i Stockholm nu i några dagar träffat kunder, samt träffat folk som är inspirerande och/eller har resultat jag själv vill åstadkomma. Personer som jag träffat på min visit är bla:

Johan Sundström – Grundare Tidningskungen, Magnus Helander – Analyst på Keybroker, Mathias Ringblom – Grundare Tell Gaming, Philip Berman – Grundare Sunda Omega 3, Victor Garcia, Judith Wolst, Naofal Quazzani mfl.

Gemensamt för alla är att de är otroligt trevliga och härliga människor som man får energi av att umgås med.  Jag har nu ännu mer energi och tankar att använda för arbete. Att träffa folk är något jag värdesätter högt. Måste säga att alla personerna har något som lyser i ögona och märks på dem. Det känns som att de vet vad vill uppnå och jobbar mot det.

Imorse så bjöd Judith Wolst mig på en cappuccino. Då vi pratade om nördbågar, sociala medier, pr mm. Mycket trevligt och jag tackar för tipsen och hoppas på fortsatt kontakt!

{ 2 comments… read them below or add one }

J april 17, 2010 kl 15:28

Var det en entreprenörsträff eller styrde du ihop det själv? Kul hursom, man växer alltid bland likasinnade!

Malte april 18, 2010 kl 12:42

J – Det styrde jag ihop själv :) Lika barn lika bäst brukar ju man säga. Riktigt kul :)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: